Płyta Trzywarstwowa CIOSANA

  • Kategoria: Płyty 3-warstwowe
  • Kolor: Brązowy
  • Rodzaj materiału: Drewno Lite
  • Przeznaczenie: Ściana
  • Materiał/ wykonanie: stare drewno/ drewno iglaste
  • Zastosowanie: Pokój, bar, łazienka, sypialnia, przedpokój , produkcja mebli , zabudowy,
  • Struktura/ powierzchia: płaska
  • Konstrukcja: drewno
  • Wodoodporność: Tak
  • Ognioodporność: nie
  • Ile szt w paczce: 1
  • Wysokość [cm]:
  • Szerokość [cm]:
  • Głębokość / Długość [cm]:
  • Waga: 10kg
  • Producent: EcoDesignWood
  • Kod Produktu:
układ lameli [mm] szerokość płyty [mm] grubość płyty [mm]  długość płyty [mm]
6/8/6 1220/600 20 1500-4000
7/7/7 1220/600 21 1500-4000
8/10/8 1220/600 26 1500-4000
10/12/10 1220/600 32 1500-4000
Opis produktu:

PŁYTA TRZYWARSTWOWA CIOSANA Trójwarstwowy panel z ręcznie ociosanych belek to rzadki, jedyny w swoim rodzaju produkt. Górna warstwa paneli została wykonana z zewnętrznych powierzchni starych, ręcznie ciosanych belek. Jest to rzadki materiał ponieważ ręczne heblowanie belek nie ma miejsca w budownictwie od końca XIX wieku. Ponadczasowe piękno antycznego drewna oraz prawdziwie unikatowa struktura z wyraźnymi pociągnięciami hebla doda uroku zarówno w tradycyjnym aranżacjom jak i nowoczesnym wnętrzom. Idealnie nadaje się do łączenia styli oraz materiałów o różnym wyglądzie i właściwościach, nadając wnętrzu ciepło i rustykalny charakter. Metalowe konstrukcje i surowa cegła w połączeniu z trójwarstwowymi ręcznie ociosanymi płytami tworzą industrialna atmosferę znana z tak zwanych „loftów” oraz ekskluzywnych lokali. Nasze panele idealnie nadają się do produkcji mebli, drzwi, blatów. DANE TECHNICZNE Płyta wykonana z trzech warstw lameli ułożonych krzyżowo. Top wykonany ze starego drewna, pozostałe warstwy płyty wykonane z drewna nowego iglastego. Klejone klejem klasy D4. Wilgotność płyty 10% + 2%. Gatunki drewna: świerk, jodła, sosna, modrzew.

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookies w Twojej przeglądarce.